Als je te maken krijgt met een echtscheiding, dan wil je een goede advocaat die alles weet van het personen- en familierecht. Een advocaat die bekend is met het personen- en familierecht, maar die ook kijkt naar de kinderen, de kosten, de omgangsregeling en alles wat er bij een echtscheiding geregeld moet worden.

Mediation

Ook wanneer je alleen maar samenwoont moet je de gevolgen van een echtscheiding goed regelen en heb je te maken met personen- en familierecht. Dat kan eenzijdig, maar ook door middel van een mediator. Door het inschakelen van een mediator kunnen de kosten van een echtscheiding beperkt blijven. Onze specialist op het gebied van personen en familierecht vertelt je er graag meer over hoe een echtscheiding goed kan worden geregeld. Onze mediator is MfN-gecertificeerd alsmede is onze specialist ook lid van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten en scheidingsmediators (vFas).

mr. D.R.M. (Daphne) de Vos

Onze advocaat echtscheiding, personen en familierecht helpt je graag verder. Ben je op zoek naar een advocaat echtscheiding & personen en familierecht neem dan vrijblijvend contact op.