Uit elkaar, en de kinderen dan? Wat moet je regelen als je gaat scheiden van je partner? Is het gezag geregeld, hoe hoog is de kinderalimentatie, moet er partneralimentatie betaald worden, hoe gaat de omgangsregeling er uit zien, wat gaan we doen met alle bezittingen en schulden? Allemaal vragen waar  ons kantoor antwoord op weet. Onze familierechtadvocaten nemen de tijd om alles rustig aan je uit te leggen en nemen je bij de hand in de procedure.

Familierechtadvocaat of mediator

De echtscheiding kan eenzijdig worden aangevraagd met behulp van één van ons, maar kan ook samen worden geregeld met behulp van een mediator. In het laatste geval zijn de kosten vaak lager dan wanneer de rechter een beslissing moet geven.

Deskundig en betrokken

Mocht het niet mogelijk zijn om samen te komen, dan nog zal onze familierechtadvocaat ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk en zo goedkoop mogelijk een oplossing komt. Er wordt gestreefd om in onderling overleg met een oplossing te komen, maar lukt dat niet dan zal onze familierechtadvocaat de gang naar de rechter niet schuwen. Onze familierechtadvocaat is betrokken en bevlogen bij onze klanten. Onze familierechtadvocaat staan je graag bij met raad en daad.

mr. D.R.M. (Daphne) de Vos

Wil je meer informatie over scheiden van onze familierecht advocaat? Neem dan gerust contact op met ons advocatenkantoor. Wij staan graag voor je klaar voor advies op maat.

Onze mediator is MfN-gecertificeerd alsmede is onze specialist ook lid van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten en scheidingsmediators (vFas).