Over Sophie

Als advocaat behartigt Sophie de belangen van ondernemers. Ook particulieren kunnen bij haar terecht. Sophie is slagvaardig en heeft een no-nonsense aanpak. In de dagelijkse praktijk is Sophie actief in het ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, bouwrecht, huurrecht en contractenrecht.

Tijdens haar studie is bij Sophie een bijzondere interesse ontstaan voor het intellectueel eigendomsrecht. In de huidige tijd van digitalisering en innovatie is dit rechtsgebied aan de orde van de dag. De innovatieve ondernemer of ontwerper die zijn product, merk, handelsnaam, idee of design optimaal wil beschermen of tegen inbreuk wil optreden voorziet Sophie graag van advies.

Sophie is in 2012 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met als masterspecialisatie Informatierecht. Na haar studie is Sophie aan de slag gegaan bij LGL legal (voorheen Haans Advocaten). Op 31 augustus 2014 is Sophie beëdigd als advocaat.

“Als ik iets wil, dan ga ik ervoor"

Lidmaatschappen

  • Vereniging de Jonge Balie Breda-Middelburg, redactielid van de Petitumcommissie
  • Lid van de Vereniging voor Bouwrecht

Rechtsgebieden

Sophie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) gebieden geregistreerd:

  • Huurrecht, bedrijfsruimte en woonruimte.
  • Intellectueel eigendomsrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Interesses

  • Fotografie
  • Skiën
  • Parijs en Zuid- Frankrijk
Haans Bergen op Zoom heet per 1 juni 2020 L.G.L legal
Advocaten en mediators in de Delta die aan een h.lf w..rd g.n..g h.bb.n
Naar de website