Jij en je partner besluiten om te gaan scheiden. Dit is een heftige beslissing waar meer bij komt kijken dan je vooraf denkt. Tijdens deze emotionele periode in je leven is het fijn om bijgestaan te worden door een persoonlijke en ervaren mediator. LGL legal ondersteunt je graag met een gespecialiseerde mediator uit Bergen op Zoom!

Onzekerheden

‘Wat ga je doen met de gezamenlijke woning?’, ‘Wie betaalt de alimentatie?’ en ‘Hoe gaat het ouderschapsplan eruit zien?’ zijn een aantal van de vele vragen waar je tegenaan loopt wanneer jij en je partner uit elkaar gaan. We begrijpen dat je zelf niet weet waar je moet beginnen. Zéker wanneer jij en je partner met ruzie uit elkaar zijn gegaan. Daarom is de hulp van een mediator geen overbodige luxe maar de juiste beslissing.

Mediation of echtscheidingsprocedure

Wanneer jij en je partner kiezen voor een mediator kost dat je naast minder tijd ook minder geld dan een echtscheidingsprocedure. Mediation is in de regel sneller, de oplossingen zijn beter en de kosten vallen lager uit dan wanneer een rechter beslissingen moet nemen. Met een mediator heb je zelf meer in de hand en dat zal voor jou, je partner én eventuele kinderen beter uitpakken. Samen komen we in goed overleg tot een scheiding waar beide partners achter staan.

Kennismaken

Bij het in de armen nemen van een mediator is het belangrijk dat er een klik is. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom mag je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen je graag wat we voor jouw gezin kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan. Dus ga jij scheiden in Bergen op Zoom en omstreken? Wij maken graag kennis met je!