Soms lopen zaken niet zoals je het had gewild. Jij en je partner gaan uit elkaar. Juridisch gezien komt daar veel bij kijken. Vooral als je een eigen huis of zaak hebt en er kinderen zijn. In alle gevallen wil je het goed geregeld hebben. Maar heb je daar meteen een advocaat voor nodig of heb je voldoende aan een mediator? We leggen je graag uit wat LGL legal in Zeeland voor je kan betekenen.

Heb je vragen over een scheidingsprocedure?

Op het moment dat je besluit uit elkaar te gaan, komen er ongetwijfeld veel vragen op je af: ‘Wat doen we met de gezamenlijke woning?’, ‘Hebben we een omgangsregeling voor de kinderen nodig?’, ‘Wie betaalt de alimentatie?’. Wij weten als geen ander dat het fijn is als er iemand is die al deze vragen kan beantwoorden. Onze ervaren mediator staat in Zeeland dan ook graag voor je klaar.

Wanneer kies je voor mediation?

Als de rechter een beslissing moet nemen vallen kosten vaak een stuk hoger uit dan je verwacht. Daarnaast worden beslissingen dan vaak genomen, waarbij de invloed die je daarop kunt uitoefenen minimaal is. Schakel je een mediator in, dan ben je naast minder kosten ook minder tijd kwijt. Jij en je partner hebben zaken veel meer in de hand, waardoor afspraken veel beter zijn afgestemd op jullie wensen. Onze mediator is ook in Zeeland altijd in de buurt. We spreken snel en makkelijk met jullie af. Dit komt een soepele scheiding zeker ten goede.

Een goede klik

Een mediator kijkt altijd naar de belangen van alle partijen. Het is daarom enorm belangrijk dat beide partijen een klik hebben met de mediator. Dit is nog belangrijker wanneer er kinderen zijn. De afspraken moeten tot in de puntjes verzorgd zijn. Het laatste wat jullie willen is dat de kinderen de dupe worden van de scheiding. Onze mediator weet de weg in Zeeland en weet als geen ander hoe belangrijk het goed regelen van deze zaken is. We vertellen je graag hoe we te werk gaan en wat we voor jou en je gezin kunnen betekenen. Voor een geheel vrijblijvend gesprek neem je contact op met onze mediator:

mr. D.R.M. (Daphne) de Vos  

Onze mediator is MfN-gecertificeerd alsmede is onze specialist ook lid van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten en scheidingsmediators (vFas).