Als je gaat scheiden of je woont samen en de relatie is over, dan moeten er een aantal dingen geregeld worden zoals het pensioen. Hoe zit het met het ouderdomspensioen en hoe is het nabestaandenpensioen/partnerpensioen geregeld? Wie krijgt wat van het pensioen en wat zijn jullie rechten en plichten ten aanzien van de verdeling van het pensioen?

Pensioen vragen

Onze advocaat op het gebied van personen- en familierecht kan jou alles over het pensioen over vertellen. Heb je een probleem op het gebied van personen- en familierecht zoals een vraag over pensioen, dan ben je bij onze specialist op het gebied van personen- en familierecht aan het goede adres. De personen- en familierecht advocaat staat je graag vrijblijvend te woord. Bel ons dus gerust.

mr. D.R.M. (Daphne) de Vos

Wil je meer informatie over je pensioen van onze familierechtadvocaten? Neem dan gerust contact op met ons advocatenkantoor. Wij staan graag voor je klaar voor advies op maat.

Onze mediator is MfN-gecertificeerd alsmede is onze specialist ook lid van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten en scheidingsmediators (vFas).