Een van de vier branches waarin we actief zijn is de agrarische. We treden op voor en zijn betrokken bij de telers, tuinders, (bloemen)kwekers, handelaren en verwerkende industrie. We verstaan de taal. We staan met de voeten in de klei. Onze no-nonsense aanpak wordt gewaardeerd.

Wat betekenen wij voor agrariƫrs?

We hebben verstand van contracten en vergunningen. We zijn ervaren in het kwekersrecht en pachtrecht. Naast de bedrijfsspecifieke kwesties kunnen we je als agrariƫr bijstaan in geval van verkoop, bedrijfsverplaatsingen en andere meer ondernemingsrechtelijke aspecten van jouw agrarisch bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor branche-specifieke algemene voorwaarden zoals de VAVI-voorwaarden, AVC en AHV Pootaardappelen en bij grensoverschrijdende kwesties de RUCIP. Ook treden we regelmatig op als vertegenwoordiger van een partij bij arbitrage.

Biobased

Biobased heeft onze bijzondere aandacht. Dus we kunnen je ook helpen met vragen rondom dit thema. Wat ook aardig is, is de verbinding met onze andere kennis op het gebied van bedrijfsopvolging, techniek en robotisering. En ook de techniek die wordt ingezet om van landbouwproducten Biobased-producten te maken. Die producten worden bijvoorbeeld weer toegepast in de bouw.

 

WIJ STAAN MET ONZE V . . TEN IN DE KL . .

Branches