Een van de vier branches waarin we actief zijn is de agrarische sector. We treden op voor en zijn zeer betrokken bij telers, tuinders, (bloemen)kwekers, handelaren en de verwerkende industrie. We verstaan de taal. We staan met de poten in de klei. Onze no-nonsense aanpak wordt gewaardeerd.

We hebben verstand van contracten en vergunningen. We zijn ervaren in het kwekersrecht en pachtrecht. Naast de bedrijfsspecifieke kwesties kunnen we je als agrariër bijstaan in geval van verkoop, bedrijfsverplaatsingen en andere meer ondernemingsrechtelijke aspecten van jouw agrarisch bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor branche-specifieke algemene voorwaarden zoals de VAVI-voorwaarden, AVC en AHV Pootaardappelen en bij grensoverschrijdende kwesties de RUCIP. Ook treden we regelmatig op als vertegenwoordiger van een partij bij arbitrage.

Onze advocaten en mediators in de Delta zijn gevestigd midden in de bio based delta. Biobased heeft onze bijzondere aandacht. Dus we kunnen je ook helpen met vragen rondom dit thema. Wat ook aardig is, is de verbinding met andere branches, familierecht met bedrijfsopvolging, techniek en de robotisering van de agrarische sector. En ook de techniek die wordt ingezet om van landbouwproducten biobased-producten te maken. Die producten worden bijvoorbeeld weer toegepast in de bouw.

Branches