We weten als geen ander wat er in de branche speelt en welke ontwikkelingen er gaande zijn. We staan aannemers en ontwikkelaars bij, bouwers in Bouw en Utiliteitsbouw (B&U) en Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), installatiebedrijven en diverse onderaannemers zoals schilders- en onderhoudsbedrijven. Ook zijn we er voor ontwikkelende aannemers, ontwikkelaars en beleggers.

Wij verdiepen ons in jouw vak

Of je nu hulp nodig hebt op het gebied van bouwrecht, ruimtelijke ordening en vergunning, huurrecht en aanbestedingsrecht of op het gebied van arbeidsrecht (cao), contract- en verbintenissenrecht, verzekeringen of auteursrecht. Onze advocaten verdiepen zich in jouw vak om voor jou het beste resultaat te bereiken.

Wij kennen de bouwsector

Wij weten niet alleen hoe het recht in zijn werk gaat, maar we zijn ook geïnteresseerd in techniek, bouwmethodes en dergelijke. We kennen de praktijk van alledag op de bouw­plaats en staan dagelijks in contact met uitvoerders, project­leiders et cetera. We lezen de Cobouw en zijn geïnteresseerd in de nieuwste technieken, duurzaamheid en de wissel­werking tussen bouwkundig aannemer en het installatiebedrijf.

Vooruitdenken

We denken vooruit. Zo zien we kansen voor de bouwsector in geprivatiseerd bouwtoezicht en we hebben ervaring met de verschillende wegen die naar geschillenbeslechting leiden. We weten goed de weg te vinden in bindend advies, niet-bindend advies, mediation en arbitrage.

WIJ VOLGEN DE ONTW.KK.L.NGEN OP DE V . . T

Branches