Het is vrijwel onmogelijk om de rijke schakering aan ondernemers onder die ene noemer bouw en vastgoed te scharen. We staan aannemers en ontwikkelaars bij, bouwers in Bouw en Utiliteitsbouw (B&U) en Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), installatiebedrijven en diverse onderaannemers zoals schilders- en onderhoudsbedrijven. Ook zijn we er voor ontwikkelende aannemers, ontwikkelaars en beleggers.

Of je nu hulp nodig hebt met arbeidsrecht (cao), huurrecht, ruimtelij­ke ordening en vergunningen, aanbestedingsrecht of contract- en verbintenissenrecht, verzekeringen en auteursrecht. Onze advocaten verdiepen zich in jouw vak om hun vak het beste te kunnen uitoefenen.

Wij weten niet alleen hoe het recht in zijn werk gaat, maar we zijn ook geïnteresseerd in techniek, bouwmethodes en dergelijke. We kennen de praktijk van alledag op de bouw­plaats en staan dagelijks in contact met uitvoerders, project­leiders et cetera. We lezen de Cobouw en zijn geïnteresseerd in de nieuwste technieken, duurzaamheid en de wissel­werking tussen bouwkundig aannemer en het installatiebedrijf.

We denken vooruit. Zo zien we kansen voor de bouwsector in geprivatiseerd bouwtoezicht en we hebben ervaring met de verschillende wegen die naar geschillenbeslechting leiden. We weten goed de weg te vinden in bindend advies, niet-bindend advies en arbitrage.

Branches