Van oudsher hebben we klanten in de maakindustrie. Ons klantenbestand in techniek kenmerkt zich door creatieve mensen die mooie dingen bedenken en de schouders eronder zetten om het ook daadwerkelijk te realiseren. We werken samen met klanten die machines ontwikkelen, bouwen en onderhouden voor food, non-food en de chemische industrie.

Natuurlijk is juist de technische branche continu in beweging. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in steeds sneller tempo op. Denk aan robotisering, 3D-printing en lasertechnieken. De huidige tijd vraagt ook om technische oplossingen rondom duurzaamheid en het beste gebruik van de kracht van zon, water en wind.

De juridische zaken rondom deze voortdurende innovaties regelen wij goed met onze advocaten met slagkracht, flexibiliteit en creativiteit. We kennen de wereld en de spelregels en we volgen de ontwikkelingen op de voet. Net als onze klanten werken we grensoverschrijdend.  En ook grensverleggend. Zaken die we tegenkomen in onze dagelijkse praktijk, waarvoor je bij ons terecht kunt, zijn onder andere: internationaal contracteren, CE-markering en NEN-normen, auteursrecht, octrooien en merkenrecht.

Branches