We werken al decennia lang voor ondernemers in de schaal- en schelpdiervisse­rij­. Onze gespecialiseerde advocaten helpen ondernemers op het gebied van milieurecht en civiel recht door te adviseren en indien nodig te procederen.

Met betrekking tot milieurecht kunnen wij je bijstaan bij zaken rondom de Natuurbescher­mings­wet. Denk hierbij aan vergunningen, de Vogelrichtlijn, de Habitatrichtlijn en de problematiek omtrent Natura 2000-gebieden. We helpen ook met civielrechtelijke zaken bij geschillen over contracten en schadeclaims. Om goed op de hoogte te zijn van wat er speelt, sparren we veel met geo-hydrologen, biologen en andere vakmensen, maar vooral ook met vissers.

We kennen de mores, gewoonten en gebruiken in de sector schaal- en schelpdiervisserij als geen ander, omdat we zo’n beetje alle spelers in de branche kennen. In de afgelopen decennia hebben we ons zeer uitgebreide netwerk op- en uitgebouwd. We denken met de ondernemers mee. We zien hun kansen en bedreigingen en verstaan hun taal. We spellen wekelijks het Visserij nieuws en onderzoeken met smaak persoonlijk de kwaliteit van de kreeften, oesters en mosselen.

Branches