We zijn al sinds 1947 gevestigd centraal in het deltagebied van Antwerpen tot Dordrecht en van de kust tot Breda. Mede door onze ligging en historie hebben we een sterke expertise in de branches bouw en vastgoedtechniekagro en (schaal- en schelpdier)visserij opgebouwd. We kennen deze branches van binnen en van buiten en weten daarom als geen ander wat er speelt.

Wij begrijpen onze klanten

Natuurlijk hebben we kennis van de uiteenlopende rechtsgebieden, leveren we hoge kwaliteit en hebben we een no-nonsense aanpak. Maar wat ons echt onderscheidt, is dat we er alles aan doen om ook het vak van onze klanten te begrijpen. Door te begrijpen waar onze klanten van wakker liggen, kunnen we de juiste dingen doen om zorgen weg te nemen. Wat die zorgen ook zijn. Want we hebben specialisten in huis voor die rechtsgebieden waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

Procestijgers

We zijn deskundig en betrokken, en gaan altijd grondig te werk. En creatief zijn we ook. Door onze ervaring in de praktijk weten we als geen ander hoe belangrijk het is om risico’s in het voortraject te signaleren en daarop te anticiperen. We worden veel gevraagd om aan de voorkant te adviseren en creatieve oplossingen te bedenken. Als het kan zetten wij alternatieve geschillenbeslechting, waaronder mediation, in. Maar mocht het nodig zijn dan procederen we graag. We staan bekend als echte procestijgers, die als het moet voor niets en niemand uit de weg gaan.

Betrokken in de omgeving

Maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben we hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid is voor ons een kernbegrip. We zijn betrokken op de omgeving. En ons kantoor is daar gelegen waar onze klanten zijn.

BETR . KK . N EN BETROUWB . . R