Over Marjolein

Marjolein heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg waar zij in 2015 haar master Rechtsgeleerdheid heeft behaald. Na bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar te hebben gewerkt, heeft zij zich in 2017 verbonden aan Haans Advocaten thans LGL legal.

Als advocaat richt Marjolein zich in het bijzonder op het insolventierecht en het privacyrecht.

Samen met de curator wikkelt zij faillissementen af. Met name de verscheidenheid aan juridische vraagstukken waarmee de curator in een faillissement wordt geconfronteerd, interesseert haar. Daarnaast maken de diversiteit aan belanghebbenden en de wisselwerking tussen het juridische en het praktische dat zij met het insolventierecht een bijzondere affiniteit heeft ontwikkeld.

Tevens heeft Marjolein zich toegelegd op het privacyrecht. Het privacyrecht legt strenge regels op aan organisaties die persoonsgegevens verwerken. Marjolein geeft organisaties adviezen over hoe zij op praktische wijze met die regels kunnen omgaan.

Marjolein kenmerkt zich door haar juridische gedrevenheid. Zij denkt daarbij in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Haar brede juridische achtergrond stelt haar in staat cliƫnten op verschillende rechtsgebieden van dienst te zijn.

"Denken in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden"

Lidmaatschappen

  • Lid van de ledenraad van Rabobank De Langstraat

Interesses

  • Reizen
  • Lezen
  • Koken