Over Marjolein

Marjolein heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waar zij in 2015 haar master Rechtsgeleerdheid heeft behaald. Na bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar te hebben gewerkt, heeft zij zich in 2017 verbonden aan LGL legal (voorheen Haans Advocaten).

Als advocaat richt Marjolein zich in het bijzonder op het ondernemingsrecht. Zij adviseert en procedeert daarbij op de verschillende rechtsgebieden waar de ondernemer mee te maken krijgt. Dit betreft onder meer het vennootschapsrecht, contractenrecht, huurrecht en privacyrecht.

Marjolein is analytisch sterk en kan snel schakelen. Zij staat graag laagdrempelig met haar cliƫnten in contact en werkt met korte lijntjes. Het is haar doel de ondernemer zoveel mogelijk juridische zorgen uit handen te nemen, zodat deze zich kan bezighouden met waar hij het beste in is: ondernemen.

“Denken in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden”

Rechtsgebieden

Marjolein heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) gebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, fusies en overnames, vennootschappen en verenigingen en stichtingen.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen

  • Lid van de ledenraad van Rabobank De Langstraat

Interesses

  • Reizen
  • Lezen
  • Tennis