LGL legal is al 75 jaar gevestigd in Bergen op Zoom, midden in het deltagebied van Zeeuws-Vlaanderen tot Rotterdam en Moerdijk en van Breda tot Zierikzee. Met deze regio voelen we ons verbonden. Mede door onze interesses, ligging en historie hebben we een sterke expertise in de branches bouw en vastgoed, techniek, agro en schaal- en schelpdiervisserij opgebouwd. Met mooie kenmerkende zaken tot gevolg, zoals de omslag in de Waddenzee, de ontwikkeling van MZI’s in de schelpdiervisserij en vele projectontwikkelingen in het Deltagebied. Ook zijn we regelmatig betrokken bij overnames. Onze klanten zijn voornamelijk MKB bedrijven.

Bij ons staan deskundigheid en betrokkenheid voorop
Deskundigheid spreekt voor zich. Wij zijn trots op onze toonaangevende praktijk, waarbij wij adviseren maar als dat nodig is de degens kruisen met andere gespecialiseerde advocatenkantoren door het land.

Onze betrokkenheid uit zich in fijne relaties en een prettige werksfeer binnen het team, langdurige relaties met onze klanten en onze binding met het Deltagebied, waar wij ons als een vis in het water voelen.

Waar ga je werken?
Bij LGL legal werk je in een prettige werkomgeving, met een betrokken team in een platte organisatie met korte lijnen. Zonder strak afgebakende secties maar met specialisten die deskundig zijn op hun rechtsgebied. Wij weten wat er speelt in de branches waar wij actief in zijn en zijn enthousiast over de vraagstukken die onze cliënten bezighouden. Onze advocaten werken op kantoor in een ruime eigen kantoorruimte, maar ook thuis als dat ze beter uitkomt. Wij zijn betrokken bij onze zaken en onze cliënten. Ook zijn wij betrokken bij elkaar, waarbij er oog is voor een goede werk-privé balans.

Wat krijg je ervoor terug?
Het takenpakket dat voor je klaarligt is uitdagend en afwisselend. We kijken graag samen met jou op basis van je deskundigheid en interesse wat er bij je past. Uiteraard zijn ook onze verdere arbeidsvoorwaarden op orde. Zo kun je rekenen op:

  • een marktconform salaris
  • een (elektrische) lease auto
  • een professionele en ontwikkelgerichte werkomgeving
  • een team met fijne en betrokken collega’s
  • mogelijkheid om vanuit huis te werken

Spreekt dit jou aan? Dan nodigen we je van harte uit voor een kennismakingslunch of een kop koffie!

Werken bij