Voor veel ondernemingen zijn werknemers onmisbare schakels. De spreekwoordelijk olie waardoor de machine draait. Voor het optimaal functioneren van de onderneming is een goede sfeer en synergie in het team erg belangrijk. Heldere juridische afspraken zijn daarbij onmisbaar.

Arbeidsrecht advies

Onze arbeidsrecht advocaten staan ondernemers ter zijde om tot die afspraken te komen. Zij geven arbeidsrecht advies in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de inhoud van een arbeidsovereenkomst, de arbeidsvoorwaarden, loon opschorting, zieke werknemers, re-integratie, ontbinding van een arbeidsovereenkomst, ontslag op staande voet of welke arbeidsrechtelijke vraag dan ook. Als vaste juridisch adviseur van de ondernemers zijn onze arbeidsrecht advocaten goede sparringpartners om de personeelszaken juridisch optimaal te regelen.

Internationaal arbeidsrecht

Door de ligging van ons kantoor in het grensgebied van Nederland en België krijgen onze arbeidsrecht specialisten ook regelmatig complexe juridische vraagstukken op het terrein van internationaal arbeidsrecht. Specifieke kennis op dit arbeidsrechtgebied en goede contacten over de grens zorgen dat deze vragen snel en op de beste wijze kunnen worden opgelost.

Individueel en collectief

Het juridisch advies van ons advocatenkantoor op het gebied van arbeidsrecht is zowel gericht op individueel als op collectief arbeidsrecht. Waarbij waar mogelijk wordt getracht om in onderling overleg tot afspraken en oplossingen te komen. Maar lukt dat niet, dan wordt de oplossing via de rechter bereikt. Om daarbij tot de beste rechtsbijstand op het gebied van arbeidsrecht te komen worden alle ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en de rechtspraak op de voet gevolgd. Ook worden bijeenkomsten van de specialisatie Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland bezocht.

Onze advocaten arbeidsrecht zijn:

mr. E.F. (Erik) Gomes
mr. L.J. (Leen) van Langevelde
mr. S.H.M. (Sander) van den Elsen
mr. C. Tempelaars (Carmen)
mr. Y.J. (Yoeri) Snoep

Wil je meer informatie over arbeidsrecht van onze arbeidsrecht advocaten? Neem dan gerust contact op met ons advocatenkantoor. Wij helpen je graag verder.