Op zoek naar een deskundig advocatenkantoor in Bergen op Zoom? Dan ben je bij LGL legal aan het juiste adres! Vanuit ons advocatenkantoor in Bergen op Zoom doen we er alles aan om het vak van onze klanten te begrijpen. Doordat wij in Bergen op Zoom zitten, zijn we daar waar onze klanten zitten.

Advocatenkantoor in de Delta

Ons kantoor is al sinds 1947 gevestigd in het Deltagebied. Wij hebben klanten vanuit Zeeuws-Vlaanderen tot in Breda. Mede dankzij de ligging van ons advocatenkantoor in Bergen op Zoom hebben we veel ervaring in de branches bouw en vastgoedschaal- en schelpdiervisserijtechniek en agro opgebouwd. Doordat we deze branches als geen ander kennen, zijn wij in staat altijd een passend advies te geven. Ons advocatenkantoor in Bergen op Zoom is een uitstekende basis om onze klanten te bedienen.

Advies op maat

De advocaten van LGL legal bezitten kennis in een grote verscheidenheid aan rechtsgebieden. Onze advocaten hebben allen een specialisme waarin zij uitblinken. De advocaten van LGL legal zijn onder andere gespecialiseerd in aanbestedingsrechtarbeidsrecht, bestuursrecht, contracten- en verbintenissenrechthuurrecht, bouwrecht, vergunningen, ondernemingsrechtreorganisatie en faillisement. Vanuit ons advocatenkantoor in Bergen op Zoom helpen we je graag verder. Wij hebben bij LGL legal in Bergen op Zoom altijd de juiste advocaat die je kan voorzien van een advies op maat.

Advocatenkantoor met ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is om al in het voortraject risico’s te signaleren en ons daarop voor te bereiden. Dit is mogelijk door onze klant goed te leren kennen. Onze advocaten komen graag bij de klant op locatie om alle ins & outs over de zaak te begrijpen. Onze klanten zijn ook welkom op ons advocatenkantoor in Bergen op Zoom. Vanuit onze expertise denken we graag met je mee. Doordat ons advocatenkantoor middelgroot is, zijn wij in staat de tijd voor je te nemen. Wij werken graag persoonlijk samen. Zowel intern als met de klant.

Benieuwd naar ons advocatenkantoor in Bergen op Zoom? Wij maken graag een afspraak met je.