Ben je op zoek naar een deskundige advocaat in Bergen op Zoom? Dan ben je bij LGL legal aan het juiste adres! LGL legal doet er alles aan om het vak van onze klanten te begrijpen. Door onze locatie in Bergen op Zoom zit LGL legal daar waar onze klanten zitten.

Advocaat Bergen op Zoom

Doordat onze gespecialiseerde advocaten begrijpen hoe de klant denkt, zijn zij in staat met de klant mee te denken. Deze betrokkenheid staat bij LGL Legal hoog in het vaandel en levert vaak grote voordelen op. Onze advocaten in Bergen op Zoom zijn onder meer gespecialiseerd in arbeidsrechtcontracten- en verbintenissenrecht, huurrecht, bouwrechtaanbestedingsrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, bestuursrecht, vergunningen. Iedere advocaat werkt als specialist op het rechtsgebied van zijn expertise. LGL Legal heeft daardoor altijd een geschikte advocaat in huis die je op maat kan adviseren. Onze advocaten hebben verder een sterke, specifieke expertise opgebouwd in de branches bouw en vastgoedtechniekagro en schaal- en schelpdiervisserij.

Voor meer informatie en/of de tarieven, neem contact met ons op.

Onze advocaten zijn:

mr. L.J. (Leen) van Langevelde
mr. E.F. (Erik) Gomes
mr. W.H. (Werner) Lindhout
mr. S.H.M. (Sander) van den Elsen
mr. J.J.C.M. (Joost) Willemen
mw. mr. M.A.J. (Marjolein) van Hulten
mr. Y.J. (Yoeri) Snoep
mw. mr. M.E.G. (Megan) Claessen

Al jaren dé advocaten van Bergen op Zoom en omstreken

Sinds 1947 is ons kantoor al actief in het deltagebied, van Zeeuws-Vlaanderen tot Moerdijk en van Breda tot Zierikzee. We kennen de branches waarin we actief zijn van binnen en van buiten. We onderscheiden ons als advocaten in Bergen op Zoom door écht te luisteren naar onze klanten. Door te achterhalen waar onze klanten van wakker liggen, kunnen we de juiste dingen doen om de zorgen weg te nemen, wat het probleem ook is. Voor elk vraagstuk hebben we wel iemand in huis.

Naast onze uitgebreide expertises zijn we deskundig en betrokken. We gaan altijd grondig te werk. Dankzij onze jarenlange ervaring in de praktijk, weten we als geen ander hoe belangrijk het is om risico’s in het voortraject te signaleren en daarop te anticiperen.

Ben je dus op zoek naar een advocaat in Bergen op Zoom of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.