Ben je op zoek naar een betrokken advocaat in Noord Brabant? Dan ben je bij LGL legal aan het juiste adres! Wij zetten ons in om de branche en het vak van u als klant te begrijpen. Met een centrale locatie in Bergen op Zoom zit LGL legal daar waar onze klanten zitten.

Onze deskundige advocaten begrijpen hoe de klant denkt, zij zijn met hun expertise in staat met de klant mee te denken. Deze betrokkenheid staat bij LGL Legal hoog in het vaandel en levert vaak grote voordelen op. Onze advocaten in Noord Brabant zijn onder meer gespecialiseerd in arbeidsrechtcontracten- en verbintenissenrecht, huurrecht, bouwrechtaanbestedingsrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, bestuursrecht, vergunningen, familierecht. Iedere advocaat werkt als specialist op het rechtsgebied van zijn expertise. LGL Legal heeft daardoor altijd een geschikte advocaat in huis die je op maat kan adviseren. Onze advocaten hebben verder een sterke, specifieke expertise opgebouwd in de branches bouw en vastgoedtechniekagro en schaal- en schelpdiervisserij.

Voor meer informatie en/of de tarieven, neem contact met ons op.

Onze advocaten zijn:

Sinds 1947 hét advocatenkantoor in Noord Brabant

Wij zijn sinds 1947 actief in het deltagebied, van Zeeuws-Vlaanderen tot Moerdijk en van Breda tot Zierikzee. We kennen de branches waarin we actief zijn van binnen en van buiten. Daarnaast hebben we ook al ruim 70 jaar een familiepraktijk. We onderscheiden ons als advocaten in Noord Brabant door écht te luisteren naar onze klanten. Door te achterhalen waar onze klanten van wakker liggen, kunnen we de juiste dingen doen om de zorgen weg te nemen, wat het probleem ook is. Voor elk vraagstuk hebben we wel iemand in huis.

Naast onze uitgebreide expertises zijn we deskundig en betrokken. We gaan altijd grondig te werk. Dankzij onze jarenlange ervaring in de praktijk, weten we als geen ander hoe belangrijk het is om risico’s in het voortraject te signaleren en daarop te anticiperen. Verder is duurzaamheid voor ons een kernbegrip, dit betekent dat we betrokken zijn op de omgeving.

Ben je dus op zoek naar een advocaat in Brabant of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.