Op zoek naar een advocaat in Noord-Brabant? Wij helpen je graag verder! Wij zijn jouw juridisch specialist uit Noord-Brabant bij onder meer adviezen, onderhandelingen en procedures.

Gespecialiseerde advocaten uit Noord-Brabant

Zoek je een advocaat in Noord-Brabant op het gebied van agrarisch recht, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, faillissement, insolventierecht, erfrecht, huurrecht, verbintenissenrecht, aanbestedingsrecht, milieurecht, privacy-recht? Wij zijn de juridisch specialist uit Noord-Brabant bij adviezen en procedures. Elk van onze advocaten van ons kantoor uit Bergen op Zoom, gevestigd in Noord-Brabant, heeft een of meer specifieke specialisaties zodat ons kantoor jou breed van juridisch advies kan voorzien.

Bezoek onze website voor een advocaat uit Noord-Brabant. Wij zijn een deskundig en betrouwbaar kantoor in Noord-Brabant met gekwalificeerde advocaten de nodige rechtsgebieden beheersen. LGL legal, gevestigd in Noord-Brabant, is een betrouwbaar kantoor met kennis van zaken.

Laagdrempelig contact met advocaten uit Noord-Brabant

Het contact tussen advocaten en cliënten is laagdrempelig en direct bij LGL legal, gevestigd in Noord-Brabant. Elk van onze advocaten uit ons kantoor in Bergen op Zoom in Noord-Brabant is zeer gedreven en beschikt over ruime kennis. Elke advocaat van ons kantoor in Brabant gaat graag met jou om de tafel om een passende oplossing te vinden voor elk juridisch probleem. Onze advocaten kunnen je adviseren over de beste oplossing voor jouw probleem. Indien nodig kan elk van onze advocaten een procedure aanhangig maken. Laat je adviseren door onze advocaten.

Betrokken advocaten in Noord-Brabant

Onze advocaten zijn zeer betrokken. Wij hechten aan persoonlijk contact met jou als cliënt en staan graag voor je klaar. Wij zetten ons in om de branche en het vak van onze klanten van binnen en buiten te kennen. Met een centrale locatie in Bergen op Zoom zit LGL legal daar waar onze klanten zitten.

Bel ons voor een afspraak met een advocaat uit Noord-Brabant

Wij maken direct tijd voor je en staan je graag te woord. Bel ons voor een gesprek met een van onze advocaten uit Noord-Brabant.

Onze gekwalificeerde advocaten zijn:

mr. L.J. (Leen) van Langevelde
mr. E.F. (Erik) Gomes
mr. W.H. (Werner) Lindhout
mr. S.H.M. (Sander) van den Elsen
mr. J.J.C.M. (Joost) Willemen
mw. mr. M.A.J. (Marjolein) van Hulten
mr. Y.J. (Yoeri) Snoep
mw. mr. M.E.G. (Megan) Claessen

Ben je dus op zoek naar een advocaat in Brabant of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.