Ben je op zoek naar een deskundige advocaat in Noord-Brabant? Dan ben je bij LGL legal aan het juiste adres! Als advocatenkantoor in Noord-Brabant behartigen wij de belangen van zowel bedrijven als particulieren. Wij hebben uitstekende kennis in huis van de rechtsgebieden waar jij als bedrijf of particulier mee te maken krijgt.

LGL legal heeft als advocatenkantoor in Noord-Brabant een sterke expertise opgebouwd in de branches bouw en vastgoedtechniekvisserijagro en familierecht. Dit zijn bij uitstek de branches die voor bedrijven en particulieren in Noord-Brabant relevant zijn. Wij weten hoe het in deze branches reilt en zeilt en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Als advocatenkantoor in Noord-Brabant kunnen wij jou daarom optimaal van dienst zijn.

Deskundig en betrokken advocatenkantoor in Noord-Brabant

Als advocatenkantoor in Noord-Brabant is LGL legal deskundig en betrokken. Wij weten als geen ander wat er speelt en begrijpen de belangen die op het spel staan. Wij streven naar het bereiken van een voor jou optimaal resultaat. Op de weg daarnaartoe, zullen wij jou zoveel mogelijk ontzorgen.

Wij zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden waarmee je in de branches waarop wij ons richten te maken kunt krijgen. Zo hebben wij uitstekende kennis in huis van onder meer verbintenissenrecht, huurrecht, bouwrecht, ondernemingsrecht, faillissement, insolventierecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en erfrecht. Bij LGL legal werkt iedere advocaat als specialist op het rechtsgebied van zijn expertise. Zoek je bijvoorbeeld een bedrijfsrecht advocaat in Noord Brabant? Of heb je op een van deze andere rechtsgebieden een advocaat nodig? Zoek dan niet naar andere advocatenkantoren in Noord-Brabant, maar kom naar LGL legal.

Advies nodig van een advocatenkantoor in Noord-Brabant?

Vanzelfsprekend kun je ook voor een advies bij ons advocatenkantoor in Noord-Brabant terecht. Onze advocaten zullen jou dan voorzien van een advies op maat. Wij denken in mogelijkheden en zijn reëel. Daarmee worden onnodige kosten voorkomen. Wij begrijpen namelijk dat ook dat belangrijk is.

LGL legal: Advocatenkantoor in Noord-Brabant

Wil je meer informatie over wat LGL legal voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor of met een van onze advocaten. Wij helpen je graag!

Onze advocaten zijn:

mr. L.J. (Leen) van Langevelde
mr. E.F. (Erik) Gomes
mr. W.H. (Werner) Lindhout
mr. S.H.M. (Sander) van den Elsen
mr. J.J.C.M. (Joost) Willemen
mw. mr. M.A.J. (Marjolein) van Hulten
mr. Y.J. (Yoeri) Snoep
mw. mr. M.E.G. (Megan) Claessen