Een advocatenkantoor kan je bijstaan in elke juridische procedure. Als advocaat worden de belangen van cliënten behartigd tijdens deze procedures. Een advocaat speelt echter ook een nadrukkelijke rol in het voortraject door gedegen contracten op te stellen en bestaande contracten te analyseren. Daarnaast hebben advocaten een rol waarin zij geschillen oplossen zonder dat daarbij een juridische procedure komt kijken door bijvoorbeeld mediation. Bovendien zijn wij gehouden aan geheimhouding en is sprake van een verschoningsrecht.

Waarom ons advocatenkantoor?

LGL legal heeft expertise op een veelvoud aan rechtsgebieden, waarbij onze werkzaamheden zich kenmerken door deskundigheid en creativiteit. Zo hebben wij specialisten op het gebied van het arbeidsrecht, contracten- en verbintenissenrecht, huurrecht, bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, als je failliet dreigt te gaan, bestuursrecht, vergunningen enz.

LGL legal is een middelgroot advocatenkantoor. Wij zijn een deskundig en betrokken advocatenkantoor waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Deze kwaliteit leveren wij als advocaat in het voortraject, bij het zoeken naar oplossingen om geschillen te beslechten en tijdens juridische procedures.

LGL legal is als advocatenkantoor gelegen in Bergen op Zoom, nabij de A4 en de A58. Hierdoor is ons advocatenkantoor centraal in de regio gelegen en goed bereikbaar voor al onze cliënten. Dit maakt ook wat wij onze cliënten goed kunnen bereiken. Dit is voor ons belangrijk omdat wij dichtbij de praktijk staan en dit ertoe leidt dat wij advies op maat kunnen geven.

Duurzaam advocatenkantoor

Bij advocatenkantoor LGL legal staat duurzaamheid voorop. Zo hebben wij een duurzaam kantoorpand met bijvoorbeeld voldoende parkeerplaatsen met oplaadpunten voor elektrische auto’s om duurzaam rijden aan te moedigen, zowel onder onze werknemers als onze cliënten. Ook gaan wij als advocatenkantoor zelf duurzaam te werk door daar waar mogelijk digitaal te werken.

Als advocatenkantoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming voor jouw onderneming en de daarbij juridisch relevante punten. Hierdoor kunnen wij cliënten ook bijstaan bij de juridische aspecten van de verduurzaming van hun onderneming. Heb je bijvoorbeeld vragen over circulair bouwen, dan kunnen wij ingaan op alle juridische ins en outs daarvan.

Onze advocaten zijn:

mr. L.J. (Leen) van Langevelde
mr. E.F. (Erik) Gomes
mr. W.H. (Werner) Lindhout
mr. S.H.M. (Sander) van den Elsen
mr. J.J.C.M. (Joost) Willemen
mr. D.W.L. (Daniëlle) Cloots
mw. mr. M.A.J. (Marjolein) van Hulten
mr. Y.J. (Yoeri) Snoep